Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 10
Інгредієнти:
7 г естрагону
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК
Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
2 кг філе індички
450 мл вершків
2 яйця
сіль і перець за смаком
борошно за смаком
750 г картоплі
200 мл рослинного масла
550 г вершкового масла
75 г руколи
1 ст. л. білого сухого вина
Приготування:
1. Пропускаємо індичку через м'ясорубку 2 рази, додавши 200 г вершкового масла.
2. Додаємо одне яйце, сіль, перець, 300 мл вершків і змішати все до однорідної консистенції.
3. З фаршу формуємо котлетки, занурюємо в кожну борошно і обсмажуємо на рослинному маслі.
4. Варимо картоплю, додаємо 150 г масла і залишок вершків. Потім змішуємо все до стану досить рідкого пюре. Додаємо пару листків руколи.
5. Для соусу збиваємо на водяній бані жовток. Потім вливаємо його в вино, додаємо листя тархуну і все ще збиваючи акуратно вливаємо 200 г рідкого вершкового масла. Збиваємо поки не загусне. Приправляємо за смаком.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт морквяного пирога.