Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

50 г вершкового фондю

Популярні новини зараз

Гороскоп на сьогодні 20 листопада: успіх на роботі Близнюків, приплив енергії Раків та реалізація планів Козерогів

В окріп або холодну воду: як правильно варити пельмені та макарони насправді

Українці стануть безхатьками: яка сума боргу може залишити без житла

Світло вимикають, а платіжка не зменшується: чому неможливо зекономити під час відключень

Показати ще

500 г курячого філе

4 ст. л. борошна

1 ч. л. мускатного горіха

300 г вершків

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. Добре промиваємо і солимо куряче філе. Нарізаємо його невеликими шматочками, посипаємо і злегка занурюємо в борошно.

2. Обсмажуємо курку на розігрітій сковороді з вершковим маслом.

3. Далі, заливаємо курку вершками. Додаємо мускатний горіх і трохи чорного перцю. Перемішуємо, доводимо до кипіння.

4. Потім робимо маленький вогонь і тушкуємо з напіввідкритою кришкою протягом 15-20 хвилин. Соус повинен бути дуже густим.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт соусу бешамель з мускатним горіхом.