Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 55 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
чорний перець горошком за смаком
Гороскоп на 23 листопада для всіх знаків Зодіаку: Близнюки рулюватимуть суботою, Скорпіонів все-таки виведуть із себе
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
800 г філе індички
800 г свинини
3 яблука
2 цибулини
3 головки часнику
5 ст. л. соєвого соусу
4 лаврових листа
1 ст. л. цукру
сіль за смаком
3 ст. л. рослинного масла
Приготування:
1. Ріжемо м'ясо на дрібні шматочки. Додаємо цибулю півкільцями і подрібнений часник. Додаємо соєвий соус, лавровий лист, олію, цукор, сіль і перець. Залишаємо на 10 хвилин щоб промаринувати.
2. Яблука розрізаємо на 8 часточок, попередньо очистивши від насіння.
3. Викладаємо м'ясо на деко, зверху кладемо яблука. Ставимо в духовку, розігріту до 250 градусів і випікаємо до готовності близько 45 хвилин. Перед подачею розрізаємо на порції і прикрашаємо часточками яблук.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт шоколадного капкейка з кремом ганаш.