Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 4
Інгредієнти:
600 г дріжджового тіста
Популярні новини зараз
Показати ще
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами
200 г сиру
1 яйце
2 ст. л. цукру
1 ч. л. меду
1 ст. л. сметани
1,5 ч. л. борошна
щіпка солі
Приготування:
1. Розтираємо разом сир, яйця, цукор і мед. Додаємо сметану і борошно, гарненько все перемішуємо.
2. З тіста формуємо кульки, а потім лопаткою робимо в них поглиблення. У заглиблення кладемо начинку. Залишаємо на 30 хвилин.
3. Далі змащуємо ватрушки збитим молоком або яйцем.
4. Розігріваємо духовку до 200 градусів і випікаємо ватрушки приблизно 20 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт глазурі з білого шоколаду.