Цікавий не тільки смак цього незвичайного сніданку, але і подача ледачих вареників з гарбузом дуже цікава. Так як, можна використовувати креманку і нарізати свіжі фрукти шматочками, як для фруктового салату, а можна просто полити сметаною і посипати цукром. Повідомляє Clutch.
Склад:
- Сир жирністю 9% — 500 г
- Гарбуз — 200 г
- Манка — 3 ст. ложки
- Борошно – 2 ст. ложки
- Цукор — 2 ст. ложки
- Велике яйце + 2 жовтка
- Мелена кориця — 0,5 ч. ложки
- Сіль — 0,3 ч. ложки
- масло, сметана і цукор для подачі
Оплата комунальних послуг: що обов'язково потрібно перевіряти, щоб не втратити гроші
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Спосіб приготування:
Змішайте яйце і жовтки з сіллю. Потім змішайте з сиром (для гладкості можна збити заглибним блендером).
Очистіть гарбуз від насіння і шкірки, натріть на дрібній тертці, посипте цукром і корицею, гарненько перемішайте і додайте до сирної маси.
Додайте борошно і манку. У вас повинно вийти досить щільне тісто. Якщо воно занадто рідке, додайте ще борошна. Поставте в холодильник на 30 хвилин. (до 12 годин).
Поставте на сильний вогонь широку глибоку каструлю з 3 л води, нехай закипає. Присипте борошном дошку. Беріть мокрими руками шматок тіста і скатуємо з нього на вазі ковбаску діаметром 2 див.
Посоліть воду в каструлі. Змочуючи в окропі ніж, відрізайте від ковбаски шматочки по 2 см і скидайте в окріп. Зменшіть вогонь, варіть вареники, поки не спливуть, 5 хвилин. Вийміть шумівкою в щедро змащений маслом блюдо (давайте стекти воді!).
Подавайте зі сметаною і цукром.
Нагадаємо, 5 смачних рецептів чаю для яскравого осіннього настрою.
Як повідомляв портал "Знай.uа", цей рецепт домашнього пряного латте наповнить ваш день святковим настроєм.
Також "Знай.uа" писав, незабутній рецепт кавового щербету.