Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 година 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 гарбуз
Популярні новини зараз
Показати ще
"Найстрашніше, що це початок": відома астрологиня попередила українців про небезпеку
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
500 г сиру грюйєр
1 л вершків
50 г вершкового масла
сіль, перець і мускатний горіх за смаком
Приготування:
1. З гарбуза зрізаємо верхівку і ложкою витягуємо всі його нутрощі. Далі всередину насипаємо тертий сир (третина гарбуза). Зверху заливаємо вершками. Будьте уважні щоб між краєм гарбуза і вершками залишалося трохи простору.
2. Потім солимо і перчимо гарбуз, кидаємо туди шматок масла і закриваємо верхівкою. Розігріваємо духовку до 180 градусів.
3. Випікаємо гарбуз на противені в духовці протягом години.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пісочного тіста.