Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 гарбуз

Популярні новини зараз

"Найстрашніше, що це початок": відома астрологиня попередила українців про небезпеку

Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування

Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень

Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання

Показати ще

500 г сиру грюйєр

1 л вершків

50 г вершкового масла

сіль, перець і мускатний горіх за смаком

Приготування:

1. З гарбуза зрізаємо верхівку і ложкою витягуємо всі його нутрощі. Далі всередину насипаємо тертий сир (третина гарбуза). Зверху заливаємо вершками. Будьте уважні щоб між краєм гарбуза і вершками залишалося трохи простору.

2. Потім солимо і перчимо гарбуз, кидаємо туди шматок масла і закриваємо верхівкою. Розігріваємо духовку до 180 градусів.

3. Випікаємо гарбуз на противені в духовці протягом години.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пісочного тіста.