Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 гарбуз

Популярні новини зараз

Роботу ТЦК повністю змінять: що планується

Лікарі розкрили шокуючу правду: 8 годин сну – міф, який може нашкодити

В Україні планують ввести ще одну пенсію

Школи змінюють правила: що чекає на учнів та батьків з 1 вересня 2025 року

Показати ще

500 г сиру грюйєр

1 л вершків

50 г вершкового масла

сіль, перець і мускатний горіх за смаком

Приготування:

1. З гарбуза зрізаємо верхівку і ложкою витягуємо всі його нутрощі. Далі всередину насипаємо тертий сир (третина гарбуза). Зверху заливаємо вершками. Будьте уважні щоб між краєм гарбуза і вершками залишалося трохи простору.

2. Потім солимо і перчимо гарбуз, кидаємо туди шматок масла і закриваємо верхівкою. Розігріваємо духовку до 180 градусів.

3. Випікаємо гарбуз на противені в духовці протягом години.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пісочного тіста.