Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 година 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 гарбуз
Після індексації пенсії в Україні насправді зменшилися
Гороскоп на сьогодні, 19 квітня: субота непередбачуваних змін і несподіваних зустрічей
Заробив більше ніж треба - плати штраф: українцям встановили нові правила
Зміни у мобілізації з 1 травня: Генштаб оголосив про важливе нововведення
500 г сиру грюйєр
1 л вершків
50 г вершкового масла
сіль, перець і мускатний горіх за смаком
Приготування:
1. З гарбуза зрізаємо верхівку і ложкою витягуємо всі його нутрощі. Далі всередину насипаємо тертий сир (третина гарбуза). Зверху заливаємо вершками. Будьте уважні щоб між краєм гарбуза і вершками залишалося трохи простору.
2. Потім солимо і перчимо гарбуз, кидаємо туди шматок масла і закриваємо верхівкою. Розігріваємо духовку до 180 градусів.
3. Випікаємо гарбуз на противені в духовці протягом години.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пісочного тіста.