Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
500 г пасти феттучині
На Україну чекає несподіваний сценарій: експерт розповів, як може завершитися війна
Жінки на заводи, чоловіки – в окопи: ветеран закликав масштабувати мобілізацію
ПриватБанк змінив ліміти на видачу готівки: яку суму можна зняти
Схема з лічильниками: українцям нараховують космічні борги за світло
300 г гарбуза
200 г печериць
500 мл курячого бульйону
50 г вершкового масла
4 зубчики часнику
100 г сметани
50 мл рослинного масла
50 г сиру пармезан
20 г петрушки
сіль і перець за смаком
Приготування:
1. Нарізаємо гриби і обсмажуємо їх на рослинному маслі до золотавої скоринки, додаємо дрібно порізаної петрушки, перемішуємо і знімаємо з вогню.
2. У каструлі розтоплюємо вершкове масло й обсмажуємо м'якоть гарбуза, приправляємо і смажимо 5 хвилин постійно помішуючи, далі додаємо сметану, пармезан, гриби з часником і готуємо ще 10 хвилин, помішуючи.
3. У каструлі варимо локшину до аль денте. Змішуємо її з гарбузовим соусом і подаємо, посипаючи зверху пармезаном.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт морквяного кексу з імбиром і корицею.