Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
300 г печериць
Популярні новини зараз
Показати ще
"Найстрашніше, що це початок": відома астрологиня попередила українців про небезпеку
Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
2 помідора
2 ст. л. лимонного соку
1 маринований перець
100 г руколи
1 ст. л. оцту
сіль за смаком
100 г сиру пармезан
100 г зеленого базиліка
Приготування:
1. Гриби промиваємо, очищаємо і нарізаємо маленькими шматочками. Збризкуємо лимонноым соком.
2. Для соусу нарізаємо базилік, помідори, перець. Змішуємо оливкове масло і оцет. Додаємо в суміш базилік, помідори і маринований перець. Солимо за смаком. Ретельно перемішуємо.
3. Готовий соус виливаємо на тарілку, зверху викладаємо гриби і руколу. При подачі прикрашаємо ломтиками пармезану.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт м'яса по-французьки з грибами.