Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

2,5 кг помідорів

Популярні новини зараз

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Показати ще

½ кг моркви

½ кг солодкого перцю

100 г червоного стручкового перцю

150 г часнику

300 мл соняшникової олії

Приготування:

1. Помідори пропускаємо в м'ясорубці і ставимо кип'ятити, часто помішуючи.

2. Інші овочі теж пропускаємо через м'ясорубку і підсмажуємо на сковороді з соняшниковою олією.

3. Змішуємо все з помідорами і кип'ятимо 2-2,5 години весь час помішуючи.

4. Після цього прокручуємо в стерилизованые банки.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт вінегрету з квашеною капустою.