Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
2,5 кг помідорів
В окріп або холодну воду: як правильно варити пельмені та макарони насправді
Українцям пояснили, що буде у разі дефіциту газу: кому відключать насамперед
В українців перевірять житло – прийдуть додому
Уроки по 30 хвилин та короткі перерви: школи переходять на новий графік навчання
½ кг моркви
½ кг солодкого перцю
100 г червоного стручкового перцю
150 г часнику
300 мл соняшникової олії
Приготування:
1. Помідори пропускаємо в м'ясорубці і ставимо кип'ятити, часто помішуючи.
2. Інші овочі теж пропускаємо через м'ясорубку і підсмажуємо на сковороді з соняшниковою олією.
3. Змішуємо все з помідорами і кип'ятимо 2-2,5 години весь час помішуючи.
4. Після цього прокручуємо в стерилизованые банки.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт вінегрету з квашеною капустою.