Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 4
Інгредієнти:
2 ст. л. цукру
Популярні новини зараз
Показати ще
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
1 ч. л. меленої кориці
ваніль на кінчику ножа
1 ст. л. манної крупи
400 г яблук
200 г листкового тіста
1 ст. л. тертої лимонної цедри
Приготування:
1. Яблука очищаємо і нарізаємо на пелюстки з допомогою овочечистки. Змішуємо з цукром, корицею, цедрою лимона і ваніллю.
2. Залишаємо яблука постояти 20 хвилин.
3. Тісто розкочуємо тонким шаром в прямокутник.
4. Начинку викладаємо рівним шаром, зверху посипаємо манкою. Скручуємо в рулетик, краї защипуємо щоб не витікав сік.
5. Рулет змащуємо збитим з цукром яйцем.
6. Розігріваємо духовку до 175 градусів і випікаємо штрудель 35-40 хвилин до готовності.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт супу місо.