Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 4
Інгредієнти:
2 ст. л. цукру
Популярні новини зараз
Показати ще
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
1 ч. л. меленої кориці
ваніль на кінчику ножа
1 ст. л. манної крупи
400 г яблук
200 г листкового тіста
1 ст. л. тертої лимонної цедри
Приготування:
1. Яблука очищаємо і нарізаємо на пелюстки з допомогою овочечистки. Змішуємо з цукром, корицею, цедрою лимона і ваніллю.
2. Залишаємо яблука постояти 20 хвилин.
3. Тісто розкочуємо тонким шаром в прямокутник.
4. Начинку викладаємо рівним шаром, зверху посипаємо манкою. Скручуємо в рулетик, краї защипуємо щоб не витікав сік.
5. Рулет змащуємо збитим з цукром яйцем.
6. Розігріваємо духовку до 175 градусів і випікаємо штрудель 35-40 хвилин до готовності.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт супу місо.