Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 25 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
300 г спагетті з твердих сортів пшениці
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
100 мл вершків
2 зубчики часнику
3 яйця
базилік і сіль за смаком
15 г кунжутного насіння
3 ст. л. оливкової олії
50 г сиру пармезан
200 г курячого філе
Приготування:
1. Нарізаємо філе і обсмажуємо на оливковій олії до готовності.
2. Нарізаємо часник і додаємо до курки. Обсмажуємо протягом 1-2 хвилин, потім вливаємо вершки і приправляємо за смаком. Тушкуємо на повільному вогні щоб вершки не згорнулися.
3. Готуємо спагетті у воді з ложкою оливкової олії.
4. Для соусу збиваємо яйця, додаємо базилік, сіль, кунжут і тертий пармезан.
5. Коли спагеті готові, додаємо їх до курки, заливаємо соусом і тушкуємо ще 2-3 хвилини.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пісного вівсяного печива.