Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

300 г спагетті з твердих сортів пшениці

Популярні новини зараз

Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги

Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте

Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція

Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання

Показати ще

100 мл вершків

2 зубчики часнику

3 яйця

базилік і сіль за смаком

15 г кунжутного насіння

3 ст. л. оливкової олії

50 г сиру пармезан

200 г курячого філе

Приготування:

1. Нарізаємо філе і обсмажуємо на оливковій олії до готовності.

2. Нарізаємо часник і додаємо до курки. Обсмажуємо протягом 1-2 хвилин, потім вливаємо вершки і приправляємо за смаком. Тушкуємо на повільному вогні щоб вершки не згорнулися.

3. Готуємо спагетті у воді з ложкою оливкової олії.

4. Для соусу збиваємо яйця, додаємо базилік, сіль, кунжут і тертий пармезан.

5. Коли спагеті готові, додаємо їх до курки, заливаємо соусом і тушкуємо ще 2-3 хвилини.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пісного вівсяного печива.