Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 кг білокачанної капусти

Популярні новини зараз

Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році

Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування

Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно

Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція

Показати ще

½ склянки борошна

½ склянки санировачных сухарів

2 яйця

3 ст. л. масла рослинного

Приготування:

1. Очищаємо капусту, вирізаємо качан. Варимо в солоній воді до готовності. Після цього викладаємо капусту на сито, поділяємо листя. Далі кожен аркуш складаємо у формі конверта, занурюємо в борошно, яйце і паніровачних сухарях. Обсмажуємо в олії з кожного боку.

2. Подаємо шніцелі зі сметаною або сметанним соусом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт різотто з куркою і пармезаном.