Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 кг білокачанної капусти

Популярні новини зараз

Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати

Потужно обстрілюватимуть Україну: астролог вказала, які міста чекає найбільша небезпека

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити

Показати ще

½ склянки борошна

½ склянки санировачных сухарів

2 яйця

3 ст. л. масла рослинного

Приготування:

1. Очищаємо капусту, вирізаємо качан. Варимо в солоній воді до готовності. Після цього викладаємо капусту на сито, поділяємо листя. Далі кожен аркуш складаємо у формі конверта, занурюємо в борошно, яйце і паніровачних сухарях. Обсмажуємо в олії з кожного боку.

2. Подаємо шніцелі зі сметаною або сметанним соусом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт різотто з куркою і пармезаном.