Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 25 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 головка цибулі
Телефон у ліжку - пряма дорога до могили: чим небезпечний смартфон поруч із вами під час сну
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
500 г свіжих печериць
петрушка за смаком
30 г вершкового масла
сіль за смаком
50 мл рослинного масла
1,5 л води
200 г батона
200 г плавленого сиру
Приготування:
1. На розігрітій з маслом сковороді обсмажуємо пару хвилин цибулю.
2. Далі додаємо подрібнені печериці. Готуємо близько 15-20 хвилин на маленькому вогні. Додаємо сіль за смаком.
3. Тим часом у каструлі доводимо до кипіння 1,5 л води. Розчиняємо в ній плавлений сир, постійно помішуючи. Доводимо до кипіння і готуємо ще 2-3 хвилини.
4. Додаємо в каструлю гриби і варимо ще 2-3 хвилини. Додаємо вершкове масло, приправляємо за смаком і прибираємо з вогню.
5. Дрібно нарізаємо петрушку і сухарики з білого батона. Для цього білий батон нарізаємо кубиками, кладемо на деко або сковороду і випікаємо в розігрітій духовці протягом 5 хвилин. Потім подаємо разом з супом.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт равіолі з грибами.