Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 година 30 хвилин
Порції: 10
Інгредієнти:
255 г темного шоколаду
Гороскоп на 23 листопада для всіх знаків Зодіаку: Близнюки рулюватимуть суботою, Скорпіонів все-таки виведуть із себе
"Найстрашніше, що це початок": відома астрологиня попередила українців про небезпеку
Телефон у ліжку - пряма дорога до могили: чим небезпечний смартфон поруч із вами під час сну
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
240 г вершкового масла
5 яєць
1,299 склянки цукру
3 ст. л. борошна
Приготування:
1. Шоколад ламаємо на шматочки і кладемо в миску з 1 склянкою вершкового масла. Ставимо на водяну баню і топимо. Далі перемішуємо до однорідності і переносимо в миску побільше.
2. Розігріваємо духовку до 160 градусів. Цукор і борошно просіваємо і додаємо до шоколаду. Далі поступово додаємо яйця. Залишаємо тісто на 30 хвилин у кімнаті.
3. У формочки для кексів ставимо паперові. Потім наповнюємо формочки тістом і випікаємо в духовці приблизно 30-35 хвилин, поки вони не будуть готові.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курячого салату з цитрусовими.