Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година 30 хвилин

Порції: 10

Інгредієнти:

255 г темного шоколаду

Популярні новини зараз

В окріп або холодну воду: як правильно варити пельмені та макарони насправді

Українці стануть безхатьками: яка сума боргу може залишити без житла

В школах пропонують запровадити нові правила: за що суворо каратимуть

Життя без графіків: в яких областях не вимикатимуть світло та чому

Показати ще

240 г вершкового масла

5 яєць

1,299 склянки цукру

3 ст. л. борошна

Приготування:

1. Шоколад ламаємо на шматочки і кладемо в миску з 1 склянкою вершкового масла. Ставимо на водяну баню і топимо. Далі перемішуємо до однорідності і переносимо в миску побільше.

2. Розігріваємо духовку до 160 градусів. Цукор і борошно просіваємо і додаємо до шоколаду. Далі поступово додаємо яйця. Залишаємо тісто на 30 хвилин у кімнаті.

3. У формочки для кексів ставимо паперові. Потім наповнюємо формочки тістом і випікаємо в духовці приблизно 30-35 хвилин, поки вони не будуть готові.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курячого салату з цитрусовими.