Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

300 г тофу

Популярні новини зараз

Після індексації пенсії в Україні насправді зменшилися

Українцям перерахували субсидії: як дізнатись новий розмір виплат

Заробив більше ніж треба - плати штраф: українцям встановили нові правила

Зміни у мобілізації з 1 травня: Генштаб оголосив про важливе нововведення

Показати ще

2 ст. л. пасти місо

100 г морської капусти

1 цибулина

сіль за смаком

Приготування:

1. Для початку готуємо бульйон. Сушену морську капусту заливаємо водою і доводимо до кипіння. Потім додаємо пасту місо, сіль і варимо протягом 1 хвилини.

2. Додаємо тофу, нарізаний кубиками. Продовжуємо варити ще 2 хвилини.

3. Подрібнюємо цибулю і додаємо в бульйон. Варимо одну хвилину.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт торта "Пташине молоко".