Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

300 г тофу

Популярні новини зараз

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття

З червня українці отримають нову допомогу: треба поквапитись з оформленням

"Лічені миті до загрози": пророцтво старця Вікентія про допомогу вищих сил Україні у війні

Показати ще

2 ст. л. пасти місо

100 г морської капусти

1 цибулина

сіль за смаком

Приготування:

1. Для початку готуємо бульйон. Сушену морську капусту заливаємо водою і доводимо до кипіння. Потім додаємо пасту місо, сіль і варимо протягом 1 хвилини.

2. Додаємо тофу, нарізаний кубиками. Продовжуємо варити ще 2 хвилини.

3. Подрібнюємо цибулю і додаємо в бульйон. Варимо одну хвилину.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт торта "Пташине молоко".