Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 25 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
300 г тофу
Школяр отримає 5 балів, навіть якщо написав на 9: вчителі включають "суб'єктивність" та занижують оцінки
Готують потужний обстріл: експерт спрогнозував дату наступної масованої атаки
Нові правила грошових переказів: які суми стануть приводом для перевірки
Користуєшся чи ні, а платити маєш: чи законна "друга" платіжка за газ
2 ст. л. пасти місо
100 г морської капусти
1 цибулина
сіль за смаком
Приготування:
1. Для початку готуємо бульйон. Сушену морську капусту заливаємо водою і доводимо до кипіння. Потім додаємо пасту місо, сіль і варимо протягом 1 хвилини.
2. Додаємо тофу, нарізаний кубиками. Продовжуємо варити ще 2 хвилини.
3. Подрібнюємо цибулю і додаємо в бульйон. Варимо одну хвилину.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт торта "Пташине молоко".