Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 10
Інгредієнти:
4 шматка білого хліба
"Найстрашніше, що це початок": відома астрологиня попередила українців про небезпеку
Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
600 г курячого фаршу
150 мл молока
3 яйця
1 пучок петрушки
150 г лисичок
1 пучок кропу
1 головка цибулі
сіль і перець за смаком
1 склянка панірувальних сухарів
Приготування:
1. Нарізаємо гриби і цибулю. Потім обсмажуємо їх на сковороді до готовності. Яйце варимо і нарізаємо. Змішуємо гриби, яйце, зелень і приправу у великій мисці.
2. Прибираємо від хліба кірку, вимочуємо в молоці і віджимаємо. До фаршу додаємо хліб і збиті яйця, приправляємо і ретельно збиваємо до однорідності.
3. Далі ділимо фарш на коржі, на середину кожної з них кладемо начинку. Занурюємо в паніровку і обсмажуємо на середньому вогні до золотистої скоринки.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт гарбузової халви.