Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 10

Інгредієнти:

4 шматка білого хліба

Популярні новини зараз

Боржників більше не питатимуть: податкові борги спишуть автоматично

Школяр отримає 5 балів, навіть якщо написав на 9: вчителі включають "суб'єктивність" та занижують оцінки

У шкільних їдальнях переписали меню: як відтепер годуватимуть дітей

Покарання будуть жорсткими: українців зобов'язали замовляти послуги для лічильників на воду

Показати ще

600 г курячого фаршу

150 мл молока

3 яйця

1 пучок петрушки

150 г лисичок

1 пучок кропу

1 головка цибулі

сіль і перець за смаком

1 склянка панірувальних сухарів

Приготування:

1. Нарізаємо гриби і цибулю. Потім обсмажуємо їх на сковороді до готовності. Яйце варимо і нарізаємо. Змішуємо гриби, яйце, зелень і приправу у великій мисці.

2. Прибираємо від хліба кірку, вимочуємо в молоці і віджимаємо. До фаршу додаємо хліб і збиті яйця, приправляємо і ретельно збиваємо до однорідності.

3. Далі ділимо фарш на коржі, на середину кожної з них кладемо начинку. Занурюємо в паніровку і обсмажуємо на середньому вогні до золотистої скоринки.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт гарбузової халви.