Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 10
Інгредієнти:
4 шматка білого хліба
Пенсіонерам готують новий перерахунок виплат: кому, коли і скільки грошей додадуть
Бойові підрозділи, але з нюансом: куди мобілізують після 50 років
Влаштувався на роботу — забудь про ТЦК: юрист роз’яснив несподівану норму для призовників
Українців штрафуватимуть за готівку: готуйтесь викласти 17 тисяч
600 г курячого фаршу
150 мл молока
3 яйця
1 пучок петрушки
150 г лисичок
1 пучок кропу
1 головка цибулі
сіль і перець за смаком
1 склянка панірувальних сухарів
Приготування:
1. Нарізаємо гриби і цибулю. Потім обсмажуємо їх на сковороді до готовності. Яйце варимо і нарізаємо. Змішуємо гриби, яйце, зелень і приправу у великій мисці.
2. Прибираємо від хліба кірку, вимочуємо в молоці і віджимаємо. До фаршу додаємо хліб і збиті яйця, приправляємо і ретельно збиваємо до однорідності.
3. Далі ділимо фарш на коржі, на середину кожної з них кладемо начинку. Занурюємо в паніровку і обсмажуємо на середньому вогні до золотистої скоринки.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт гарбузової халви.