Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 10

Інгредієнти:

4 шматка білого хліба

Популярні новини зараз

Пенсіонерам оновлять систему виплат: що буде з надбавками

Гроші списуватимуть з усіх рахунків: нові правила оплати карткою

Нові правила вручення повістки: присутність чоловіка не обов’язкова

Пенсіонери автоматично отримають надбавки у вересні

Показати ще

600 г курячого фаршу

150 мл молока

3 яйця

1 пучок петрушки

150 г лисичок

1 пучок кропу

1 головка цибулі

сіль і перець за смаком

1 склянка панірувальних сухарів

Приготування:

1. Нарізаємо гриби і цибулю. Потім обсмажуємо їх на сковороді до готовності. Яйце варимо і нарізаємо. Змішуємо гриби, яйце, зелень і приправу у великій мисці.

2. Прибираємо від хліба кірку, вимочуємо в молоці і віджимаємо. До фаршу додаємо хліб і збиті яйця, приправляємо і ретельно збиваємо до однорідності.

3. Далі ділимо фарш на коржі, на середину кожної з них кладемо начинку. Занурюємо в паніровку і обсмажуємо на середньому вогні до золотистої скоринки.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт гарбузової халви.