Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 4

Інгредієнти:
450 г гарбуза, кабачків, або моркви
550 мл молока
1 ч. л. кардамону
1 ст. л. родзинок
2 ст. л. освітленого масла
8 ст. л. цукру
3 ст. л. горіхів кешью, мигдалю і фісташок, злегка підсмажити
1 ч. л. рожевої води
насіння кавуна

Приготування:

1. Обрізаємо, очищаємо і дрібно натираємо овочі.

Популярні новини зараз

Будуть великі штрафи: з якого віку юнаків чекають у ТЦК

Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році

Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування

"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації

Показати ще

2. З'єднуємо їх з молоком, кардамоном і родзинками у великій антипригарній сковороді.

3. Нагріваємо акуратно і доводимо до кипіння, періодично помішуючи.

4. Смажимо, поки овочі не стануть м'якими, і майже вся рідина випарується, часто помішуючи.

5. Додаємо масло, цукор, горіхи і рожеву воду, добре перемішуємо.

6. Залишаємо халву у дрібній каструлі для охолодження.

7. Коли вона охолоне, нарізаємо квадратиками і подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт шоколадного торта.