Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
450 г гарбуза, кабачків, або моркви
550 мл молока
1 ч. л. кардамону
1 ст. л. родзинок
2 ст. л. освітленого масла
8 ст. л. цукру
3 ст. л. горіхів кешью, мигдалю і фісташок, злегка підсмажити
1 ч. л. рожевої води
насіння кавуна
Приготування:
1. Обрізаємо, очищаємо і дрібно натираємо овочі.
"Домагання, стереотипи, зневага": військова поділилася, з чим стикаються жінки у війську
ТЦК блокує відстрочки, незважаючи на закон: нова пастка для чоловіків у "Резерв+"
Салат-літо за 5 хвилин: рецепт з огірками та яйцями, який підкорив смакові рецептори (і серце теж)
Пакують з "бронею" і без ВЛК: з'явилися тривожні приклади "бусифікації" від ТЦК
2. З'єднуємо їх з молоком, кардамоном і родзинками у великій антипригарній сковороді.
3. Нагріваємо акуратно і доводимо до кипіння, періодично помішуючи.
4. Смажимо, поки овочі не стануть м'якими, і майже вся рідина випарується, часто помішуючи.
5. Додаємо масло, цукор, горіхи і рожеву воду, добре перемішуємо.
6. Залишаємо халву у дрібній каструлі для охолодження.
7. Коли вона охолоне, нарізаємо квадратиками і подаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт шоколадного торта.