Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
500 г зеленої стручкової квасолі
Сховатись більше не вийде: ТЦК почали вручати повістки новим способом
Українських біженців повертають на батьківщину: кому доведеться приїхати додому
Новий предмет у школах обурив батьків: не довіряють вчителям
Блекаути та холодні батареї: які міста під найбільшою загрозою
1 солодкий перець
250 г курячого філе
2 ст. л. соєвого соусу
3 ст. л. рослинного масла
сіль за смаком
3 зубчики часнику
1 цибулина
Приготування:
1. Квасолю варимо в солоній воді кілька хвилин і зливаємо воду.
2. Промиваємо куряче філе і нарізаємо смужками. Обсмажуємо в гарячій сковороді в рослинному маслі.
3. Очищаємо і нарізаємо смужками перець. У ту ж сковороду додаємо масло й обсмажуємо цибулю і перець, додаємо квасоля і смажимо протягом 5 хвилин на невеликому вогні. Додаємо курку.
4. Дрібно нарізаємо часник, змішуємо з соєвим соусом і додаємо в сковороду. Прогріваємо ще 1-2 хвилини.
5. Подаємо теплим.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт шоколадного торта.