Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

500 г зеленої стручкової квасолі

Популярні новини зараз

Після війни на вагу золота: які професії зроблять вас багатими в Україні через 3–5 років

Ухилянтів виженуть із засідки: стартують масові перевірки

Обмеження карткових переказів: які ліміти встановлять з нового року

Навіть якщо є відстрочка або бронь: у ТЦК дали чоловікам 7 днів

Показати ще

1 солодкий перець

250 г курячого філе

2 ст. л. соєвого соусу

3 ст. л. рослинного масла

сіль за смаком

3 зубчики часнику

1 цибулина

Приготування:

1. Квасолю варимо в солоній воді кілька хвилин і зливаємо воду.

2. Промиваємо куряче філе і нарізаємо смужками. Обсмажуємо в гарячій сковороді в рослинному маслі.

3. Очищаємо і нарізаємо смужками перець. У ту ж сковороду додаємо масло й обсмажуємо цибулю і перець, додаємо квасоля і смажимо протягом 5 хвилин на невеликому вогні. Додаємо курку.

4. Дрібно нарізаємо часник, змішуємо з соєвим соусом і додаємо в сковороду. Прогріваємо ще 1-2 хвилини.

5. Подаємо теплим.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт шоколадного торта.