Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
500 г зеленої стручкової квасолі
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
1 солодкий перець
250 г курячого філе
2 ст. л. соєвого соусу
3 ст. л. рослинного масла
сіль за смаком
3 зубчики часнику
1 цибулина
Приготування:
1. Квасолю варимо в солоній воді кілька хвилин і зливаємо воду.
2. Промиваємо куряче філе і нарізаємо смужками. Обсмажуємо в гарячій сковороді в рослинному маслі.
3. Очищаємо і нарізаємо смужками перець. У ту ж сковороду додаємо масло й обсмажуємо цибулю і перець, додаємо квасоля і смажимо протягом 5 хвилин на невеликому вогні. Додаємо курку.
4. Дрібно нарізаємо часник, змішуємо з соєвим соусом і додаємо в сковороду. Прогріваємо ще 1-2 хвилини.
5. Подаємо теплим.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт шоколадного торта.