Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
500 г зеленої стручкової квасолі
Нові правила передачі показників лічильника: про які зміни варто знати
Права ТЦК хочуть змінити: чоловіків чекають серйозні зміни
Світла не буде, а дітей відправлять додому: школи та садки готуються закривати
Українцям виплатять від 1500 до 8000 грн: хто й на яких умовах отримає допомогу
1 солодкий перець
250 г курячого філе
2 ст. л. соєвого соусу
3 ст. л. рослинного масла
сіль за смаком
3 зубчики часнику
1 цибулина
Приготування:
1. Квасолю варимо в солоній воді кілька хвилин і зливаємо воду.
2. Промиваємо куряче філе і нарізаємо смужками. Обсмажуємо в гарячій сковороді в рослинному маслі.
3. Очищаємо і нарізаємо смужками перець. У ту ж сковороду додаємо масло й обсмажуємо цибулю і перець, додаємо квасоля і смажимо протягом 5 хвилин на невеликому вогні. Додаємо курку.
4. Дрібно нарізаємо часник, змішуємо з соєвим соусом і додаємо в сковороду. Прогріваємо ще 1-2 хвилини.
5. Подаємо теплим.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт шоколадного торта.