Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 50 хвилин

Порції: 10

Інгредієнти:

200 г темного шоколаду

Популярні новини зараз

Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків

Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві

Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте

Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу

Показати ще

100 г вершкового масла

60 г борошна

3 ст. л. молока

150 г цукру

3 яйця

сіль на кінчику ножа

цукрова пудра за смаком

Приготування:

1. На паровій бані плавимо шоколад. Вершкове масло нарізаємо кубиками і повільно додаємо в шоколад, поки маса не стане однорідною. Потім охолоджуємо суміш.

2. Окремо в мисці змішуємо яєчні білки, щіпку солі і цукор, збиваємо до утворення піни. Потім, дерев'яною ложкою вводимо суміш в шоколадну масу, помішуючи.

3. Форму для випічки діаметром 24 см змащуємо маслом, посипаємо борошном і виливаємо туди шоколадну суміш.

4. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо торт протягом 25-30 хвилин. Після цього, вимикаємо духовку і даємо торту охолонути прочинивши дверцята духовки.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт равіолі з грибами.