Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 50 хвилин
Порції: 10
Інгредієнти:
200 г темного шоколаду
Влаштувався на роботу — забудь про ТЦК: юрист роз’яснив несподівану норму для призовників
Українцям масово скасовують соцвиплати: влаштують ретельну перевірку - за що каратимуть
Мобілізація обійде стороною: ще одна категорія чоловіків стане недоторканною для ТЦК - які критерії
Всі посилки блокуватимуть: Нова пошта вводить жорсткі обмеження з червня
100 г вершкового масла
60 г борошна
3 ст. л. молока
150 г цукру
3 яйця
сіль на кінчику ножа
цукрова пудра за смаком
Приготування:
1. На паровій бані плавимо шоколад. Вершкове масло нарізаємо кубиками і повільно додаємо в шоколад, поки маса не стане однорідною. Потім охолоджуємо суміш.
2. Окремо в мисці змішуємо яєчні білки, щіпку солі і цукор, збиваємо до утворення піни. Потім, дерев'яною ложкою вводимо суміш в шоколадну масу, помішуючи.
3. Форму для випічки діаметром 24 см змащуємо маслом, посипаємо борошном і виливаємо туди шоколадну суміш.
4. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо торт протягом 25-30 хвилин. Після цього, вимикаємо духовку і даємо торту охолонути прочинивши дверцята духовки.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт равіолі з грибами.