Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 година 30 хвилин
Порції: 12
Інгредієнти:
1 кг борошна
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Гороскоп на 23 листопада для всіх знаків Зодіаку: Близнюки рулюватимуть суботою, Скорпіонів все-таки виведуть із себе
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
1,25 склянки води
2 яйця
1 кг свіжих грибів
1 цибулина
6 ст. л оливкової олії
4 ст. л. вершкового масла
2 ст. л. вершків
1 ст. л. твердого сиру
60 г петрушки
сіль і перець за смаком
Приготування:
1. Для тіста змішуємо борошно і сіль. Яйця збиваємо з оливковою олією і водою. Далі, поступово вливаючи яєчну суміш в борошно, замішуємо пружне тісто. Накриваємо його серветкою і залишаємо на 30 хвилин.
2. Для начинки дрібно нарізаємо гриби і цибулю, обсмажуємо їх на вершковому маслі. Додаємо вершки, приправляємо і тушкуємо 10 хвилин. Начинка повинна бути соковитою.
3. Розкачуємо тісто на 2 тонких плата. На перший накладаємо по 1 чайній ложці начинки на відстані 3-5 см один від одного. Накриваємо другим пластом, щільно притискаємо пальцями навколо начинки і розрізаємо на квадрати.
4. Равіолі варимо в киплячій воді протягом 5-7 хвилин. Викладаємо на блюдо, заправляємо маслом і посипаємо тертим сиром.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт медових пряників зі спеціями.