Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 50 хвилин
Порції: 4
Рецепти:
400 г телятини
У вас є 7 днів - і без виправдань: ТЦК нагадали, що обов'язково треба зробити тим, у кого є відстрочка чи бронь
"Пакувати" будуть не тільки ТЦК: експерт розповів, як можуть змінити мобілізацію у 2026 році
Після війни на вагу золота: які професії зроблять вас багатими в Україні через 3–5 років
Соцпрацівники ходитимуть по домівках: до кого прийдуть з перевіркою
½ склянки рису
500 г капусти
1 ріпчаста цибуля
2 солодких перця
200 г печериць
1 зубчик часнику
1 ч. л. червоного перцю
2 ст. л. маргарину
сіль і перець за смаком
1 л м'ясного бульйону
Приготування:
1. Нарізаємо м'ясо і цибулю. Обсмажуємо їх на сковороді в маргарині.
2. Нарізаємо капусту, перець і гриби, змішуємо і додаємо м'ясо. Трохи обсмажуємо.
3. Викладаємо в горщики, заливаємо бульйоном і тушкуємо 20-30 хвилин.
4. Рис варимо до напівготового стану, потім промиваємо його, сушимо і додаємо в горщики. Кип'ятимо на слабкому вогні і подаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти на рецепт сирної запіканки з ягідним сиропом за 20 хвилин.