Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 50 хвилин

Порції: 4

Рецепти:

400 г телятини

Популярні новини зараз

Пенсіонерам готують новий перерахунок виплат: кому, коли і скільки грошей додадуть

Українцям масово скасовують соцвиплати: влаштують ретельну перевірку - за що каратимуть

Клієнти на межі бунту: ПриватБанк стягує комісію за відсутність операцій по карті

Всі посилки блокуватимуть: Нова пошта вводить жорсткі обмеження з червня

Показати ще

½ склянки рису

500 г капусти

1 ріпчаста цибуля

2 солодких перця

200 г печериць

1 зубчик часнику

1 ч. л. червоного перцю

2 ст. л. маргарину

сіль і перець за смаком

1 л м'ясного бульйону

Приготування:

1. Нарізаємо м'ясо і цибулю. Обсмажуємо їх на сковороді в маргарині.

2. Нарізаємо капусту, перець і гриби, змішуємо і додаємо м'ясо. Трохи обсмажуємо.

3. Викладаємо в горщики, заливаємо бульйоном і тушкуємо 20-30 хвилин.

4. Рис варимо до напівготового стану, потім промиваємо його, сушимо і додаємо в горщики. Кип'ятимо на слабкому вогні і подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти на рецепт сирної запіканки з ягідним сиропом за 20 хвилин.