Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 5 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 яєчний жовток
Популярні новини зараз
Показати ще
Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків
Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
2 зубчики часнику
4 анчоуса
1 ч. л. солі
1 ч. л. перцю
1 ч. л. вустерширського соусу
150 мл оливкової олії
1 ч. л. гірчиці
1 ст. л. лимонного соку
50 г тертого пармезану
Приготування:
Гірчицю збиваємо з яєчним жовтком і сіллю. По одній краплі додаємо оливкову олію і збиваємо суміш в майонез. Далі додаємо лимонний сік, мелений перець, вустерширський соус, топчене філе анчоусів, часник і тертий пармезан. Збиваємо і подаємо до салату.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт найніжнішої манної каші.