Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 5 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 яєчний жовток

Популярні новини зараз

Влаштувався на роботу — забудь про ТЦК: юрист роз’яснив несподівану норму для призовників

Головне за 7 червня: українцям скасовують виплати, ТЦК відмовляються від "бусифікації", а українцям підняли тарифи

Клієнти на межі бунту: ПриватБанк стягує комісію за відсутність операцій по карті

Всі посилки блокуватимуть: Нова пошта вводить жорсткі обмеження з червня

Показати ще

2 зубчики часнику

4 анчоуса

1 ч. л. солі

1 ч. л. перцю

1 ч. л. вустерширського соусу

150 мл оливкової олії

1 ч. л. гірчиці

1 ст. л. лимонного соку

50 г тертого пармезану

Приготування:

Гірчицю збиваємо з яєчним жовтком і сіллю. По одній краплі додаємо оливкову олію і збиваємо суміш в майонез. Далі додаємо лимонний сік, мелений перець, вустерширський соус, топчене філе анчоусів, часник і тертий пармезан. Збиваємо і подаємо до салату.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт найніжнішої манної каші.