Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 5 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 яєчний жовток
Нові правила передачі показників лічильника: про які зміни варто знати
Гороскоп на сьогодні 5 листопада: рутина стрільців, поїздки риб та спілкування раків
Тарифи на електроенергію готуються переписати: як і коли зміняться ціни
Непридатних будуть мобілізовувати: ВЛК скасовують статуси ухилянтам, ТЦК вже чекає
2 зубчики часнику
4 анчоуса
1 ч. л. солі
1 ч. л. перцю
1 ч. л. вустерширського соусу
150 мл оливкової олії
1 ч. л. гірчиці
1 ст. л. лимонного соку
50 г тертого пармезану
Приготування:
Гірчицю збиваємо з яєчним жовтком і сіллю. По одній краплі додаємо оливкову олію і збиваємо суміш в майонез. Далі додаємо лимонний сік, мелений перець, вустерширський соус, топчене філе анчоусів, часник і тертий пармезан. Збиваємо і подаємо до салату.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт найніжнішої манної каші.