Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г сиру

Популярні новини зараз

Бойові підрозділи, але з нюансом: куди мобілізують після 50 років

Українцям масово скасовують соцвиплати: влаштують ретельну перевірку - за що каратимуть

Українців штрафуватимуть за готівку: готуйтесь викласти 17 тисяч

Всі посилки блокуватимуть: Нова пошта вводить жорсткі обмеження з червня

Показати ще

1 банка сметани

2 ст. л. цукру

3 яйця

2 ст. л. манної крупи

250 г шпинату

2 ст. л. рослинного масла

25 г сиру

Приготування:

1. У сир додаємо яєчні жовтки, 2 ст. л. розтопленого масла, цукор, сіль, манку. Гарненько перемішуємо дерев'яною ложкою. Дрібно нарізаємо шпинат і перемішуємо з сиром.

2. Збиваємо в піну вершки і змішуємо з сирною масою. Викладаємо на змащену маслом сковороду, змащуємо поверхню сметаною, посипаємо тертим сиром і випікаємо в духовці 25-30 хвилин.

3. Готовий пудинг викладаємо на блюдо, поливаємо маслом і подаємо з холодною сметаною.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт яблучних оладок з корицею.