Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
500 г сиру
Бойові підрозділи, але з нюансом: куди мобілізують після 50 років
Українцям масово скасовують соцвиплати: влаштують ретельну перевірку - за що каратимуть
Українців штрафуватимуть за готівку: готуйтесь викласти 17 тисяч
Всі посилки блокуватимуть: Нова пошта вводить жорсткі обмеження з червня
1 банка сметани
2 ст. л. цукру
3 яйця
2 ст. л. манної крупи
250 г шпинату
2 ст. л. рослинного масла
25 г сиру
Приготування:
1. У сир додаємо яєчні жовтки, 2 ст. л. розтопленого масла, цукор, сіль, манку. Гарненько перемішуємо дерев'яною ложкою. Дрібно нарізаємо шпинат і перемішуємо з сиром.
2. Збиваємо в піну вершки і змішуємо з сирною масою. Викладаємо на змащену маслом сковороду, змащуємо поверхню сметаною, посипаємо тертим сиром і випікаємо в духовці 25-30 хвилин.
3. Готовий пудинг викладаємо на блюдо, поливаємо маслом і подаємо з холодною сметаною.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт яблучних оладок з корицею.