Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
500 г сиру
Нові правила передачі показників лічильника: про які зміни варто знати
Без довідки не буде виплат: який документ пенсіонери мають подати до ПФУ
Українців обтяжать додатковою платіжкою: за що доведеться віддати до 1000 грн
"Час спливає": експерт, який передбачав повномасштабне вторгнення, приголомшив новим прогнозом
1 банка сметани
2 ст. л. цукру
3 яйця
2 ст. л. манної крупи
250 г шпинату
2 ст. л. рослинного масла
25 г сиру
Приготування:
1. У сир додаємо яєчні жовтки, 2 ст. л. розтопленого масла, цукор, сіль, манку. Гарненько перемішуємо дерев'яною ложкою. Дрібно нарізаємо шпинат і перемішуємо з сиром.
2. Збиваємо в піну вершки і змішуємо з сирною масою. Викладаємо на змащену маслом сковороду, змащуємо поверхню сметаною, посипаємо тертим сиром і випікаємо в духовці 25-30 хвилин.
3. Готовий пудинг викладаємо на блюдо, поливаємо маслом і подаємо з холодною сметаною.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт яблучних оладок з корицею.