Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г буженини

Популярні новини зараз

Можуть мобілізувати з інвалідністю: коли ТЦК не зробить вийнятків

Бойові підрозділи, але з нюансом: куди мобілізують після 50 років

Енергетики перевірять будинки та квартири споживачів: кому загрожують штрафні санкції

Українцям масово скасовують соцвиплати: влаштують ретельну перевірку - за що каратимуть

Показати ще

100 мл овочевого бульйону

4 головки червоної цибулі

8 зубчиків часнику

1 ст. л. кукурудзяного борошна

100 мл сидру

20 г петрушки

50 г вершкового масла

Приготування:

1. Нарізаємо і обсмажуємо у вершковому маслі цибулю. Коли вона стане м'якою, додаємо дрібно рубаний часник. Обсмажуємо пару хвилин, потім заливаємо сидром та овочевим бульйоном, тушкуємо на сильному вогні 7 хвилин, безперервно помішуючи.

2. Зменшуємо вогонь і робимо соус густим, додавши кукурудзяне борошно з водою. Збиваємо вінчиком.

3. Після, тушкуємо цибулю ще 2 хвилини, паралельно смажимо на грилі або сковороді буженину. Соус змішуємо з петрушкою, солимо і подаємо з м'ясом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт осторого гарячого шоколаду.