Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г буженини

Популярні новини зараз

Після війни на вагу золота: які професії зроблять вас багатими в Україні через 3–5 років

Нові ліміти на карткові перекази: які обмеження діють і кого стосуються

"Мінімалка" до 20 тисяч грн: українцям хочуть майже вдвічі підняти оклади

Обмеження карткових переказів: які ліміти встановлять з нового року

Показати ще

100 мл овочевого бульйону

4 головки червоної цибулі

8 зубчиків часнику

1 ст. л. кукурудзяного борошна

100 мл сидру

20 г петрушки

50 г вершкового масла

Приготування:

1. Нарізаємо і обсмажуємо у вершковому маслі цибулю. Коли вона стане м'якою, додаємо дрібно рубаний часник. Обсмажуємо пару хвилин, потім заливаємо сидром та овочевим бульйоном, тушкуємо на сильному вогні 7 хвилин, безперервно помішуючи.

2. Зменшуємо вогонь і робимо соус густим, додавши кукурудзяне борошно з водою. Збиваємо вінчиком.

3. Після, тушкуємо цибулю ще 2 хвилини, паралельно смажимо на грилі або сковороді буженину. Соус змішуємо з петрушкою, солимо і подаємо з м'ясом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт осторого гарячого шоколаду.