Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
500 г буженини
Нечесна індексація: чому пенсіонери отримують менше, ніж повинні
ПФУ ходитиме з перевірками по домівках: за що можуть скасувати субсидію
Ухилянтів виженуть із засідки: стартують масові перевірки
"Мінімалка" до 20 тисяч грн: українцям хочуть майже вдвічі підняти оклади
100 мл овочевого бульйону
4 головки червоної цибулі
8 зубчиків часнику
1 ст. л. кукурудзяного борошна
100 мл сидру
20 г петрушки
50 г вершкового масла
Приготування:
1. Нарізаємо і обсмажуємо у вершковому маслі цибулю. Коли вона стане м'якою, додаємо дрібно рубаний часник. Обсмажуємо пару хвилин, потім заливаємо сидром та овочевим бульйоном, тушкуємо на сильному вогні 7 хвилин, безперервно помішуючи.
2. Зменшуємо вогонь і робимо соус густим, додавши кукурудзяне борошно з водою. Збиваємо вінчиком.
3. Після, тушкуємо цибулю ще 2 хвилини, паралельно смажимо на грилі або сковороді буженину. Соус змішуємо з петрушкою, солимо і подаємо з м'ясом.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт осторого гарячого шоколаду.