Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 2 години
Порції: 4
Інгредієнти:
450 г картоплі
Влаштувався на роботу — забудь про ТЦК: юрист роз’яснив несподівану норму для призовників
Головне за 7 червня: українцям скасовують виплати, ТЦК відмовляються від "бусифікації", а українцям підняли тарифи
Українців штрафуватимуть за готівку: готуйтесь викласти 17 тисяч
Всі посилки блокуватимуть: Нова пошта вводить жорсткі обмеження з червня
1 зубчик часнику
150 мл вершків 40%
25 г вершкового масла
сіль і перець за смаком
мускатний горіх за смаком
Приготування:
1. Картоплю чистимо і нарізаємо. Заливаємо холодною водою, щоб позбутися від зайвого крохмалю.
2. Шарами викладаємо картоплю в форму, змащену вершковим маслом. Зверху посипаємо часником, перцем і сіллю.
3. Вершки змішуємо з молоком, заливаємо картоплю, посипаємо зверху мускатним горіхом кладемо шматочки масла. Розігріваємо духовку до 150 градусів і запікаємо гратен протягом 1,5 години.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт яблучних оладок з корицею.