Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 2 години

Порції: 4

Інгредієнти:

450 г картоплі

Популярні новини зараз

Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги

Телефон у ліжку - пряма дорога до могили: чим небезпечний смартфон поруч із вами під час сну

Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно

Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція

Показати ще

1 зубчик часнику

150 мл вершків 40%

25 г вершкового масла

сіль і перець за смаком

мускатний горіх за смаком

Приготування:

1. Картоплю чистимо і нарізаємо. Заливаємо холодною водою, щоб позбутися від зайвого крохмалю.

2. Шарами викладаємо картоплю в форму, змащену вершковим маслом. Зверху посипаємо часником, перцем і сіллю.

3. Вершки змішуємо з молоком, заливаємо картоплю, посипаємо зверху мускатним горіхом кладемо шматочки масла. Розігріваємо духовку до 150 градусів і запікаємо гратен протягом 1,5 години.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт яблучних оладок з корицею.