Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 2 години
Порції: 4
Інгредієнти:
450 г картоплі
Популярні новини зараз
Показати ще
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Телефон у ліжку - пряма дорога до могили: чим небезпечний смартфон поруч із вами під час сну
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
1 зубчик часнику
150 мл вершків 40%
25 г вершкового масла
сіль і перець за смаком
мускатний горіх за смаком
Приготування:
1. Картоплю чистимо і нарізаємо. Заливаємо холодною водою, щоб позбутися від зайвого крохмалю.
2. Шарами викладаємо картоплю в форму, змащену вершковим маслом. Зверху посипаємо часником, перцем і сіллю.
3. Вершки змішуємо з молоком, заливаємо картоплю, посипаємо зверху мускатним горіхом кладемо шматочки масла. Розігріваємо духовку до 150 градусів і запікаємо гратен протягом 1,5 години.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт яблучних оладок з корицею.