Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 2 години
Порції: 4
Інгредієнти:
450 г картоплі
Популярні новини зараз
Показати ще
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати
Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року
Штрафи та пеня: використання чужої картки "вилізе боком" українцям
Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
1 зубчик часнику
150 мл вершків 40%
25 г вершкового масла
сіль і перець за смаком
мускатний горіх за смаком
Приготування:
1. Картоплю чистимо і нарізаємо. Заливаємо холодною водою, щоб позбутися від зайвого крохмалю.
2. Шарами викладаємо картоплю в форму, змащену вершковим маслом. Зверху посипаємо часником, перцем і сіллю.
3. Вершки змішуємо з молоком, заливаємо картоплю, посипаємо зверху мускатним горіхом кладемо шматочки масла. Розігріваємо духовку до 150 градусів і запікаємо гратен протягом 1,5 години.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт яблучних оладок з корицею.