Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Рецепти:

1 склянка борошна

Популярні новини зараз

Школяр отримає 5 балів, навіть якщо написав на 9: вчителі включають "суб'єктивність" та занижують оцінки

ПФУ скоротив фінансування пенсій: що чекає на стареньких

В Україну завезли небезпечну для життя продукцію: покупців просять перевіряти товари у магазинах

Хто має право на частку у спадку навіть попри заповіт

Показати ще

¾ склянки цукру

2 ст. л. меду

3 яйця

1 лимон

200 г сметани

1 ч. л. соди

250 г джему

Приготування:

1. У мисці збиваємо яйця, цукор, мед, соду і борошно. Потім викладаємо на змащене деко і ставимо в розігріту до 200 градусів духовку. Випікаємо протягом 5-7 хвилин до золотистого кольору.

2. Ви можете використовувати різні варіанти начинок. 1) Збиваємо сметану і цукор. 2) Натираємо лимон з шкіркою і змішуємо з цукром. 3) Просто додаємо будь-яке варення.

3. Готовий бісквіт змащуємо начинкою і звертаємо в рулет.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт смачних слойок з вівсянки з хурмою.