Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
3 яєчних жовтка
Популярні новини зараз
Показати ще
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
100 г вершкового масла
2 яйця
200 г чорного шоколаду
50 г цукру
¼ ч. л. солі
60 г борошна
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.
2. Шоколад і масло подрібнюємо на шматочки і розтоплюємо на паровій бані, ретельно помішуючи. Доводимо до однорідної консистенції і даємо охолонути.
3. Далі збиваємо міксером поки не утворюється піна 2 цілих яйця, жовтки і цукор.
4. З'єднуємо шоколад і яєчну суміш, додаємо борошно і сіль. Ретельно перемішуємо.
5. Кладемо тісто у формочки для кексів і ставимо в духовку на 7-10 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт домашнього пісочного печива.