Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

3 яєчних жовтка

Популярні новини зараз

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

100 г вершкового масла

2 яйця

200 г чорного шоколаду

50 г цукру

¼ ч. л. солі

60 г борошна

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.

2. Шоколад і масло подрібнюємо на шматочки і розтоплюємо на паровій бані, ретельно помішуючи. Доводимо до однорідної консистенції і даємо охолонути.

3. Далі збиваємо міксером поки не утворюється піна 2 цілих яйця, жовтки і цукор.

4. З'єднуємо шоколад і яєчну суміш, додаємо борошно і сіль. Ретельно перемішуємо.

5. Кладемо тісто у формочки для кексів і ставимо в духовку на 7-10 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт домашнього пісочного печива.