Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 4
Інгредієнти:
100 г вершкового масла
"Найстрашніше, що це початок": відома астрологиня попередила українців про небезпеку
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
100 г цукру
10 г ванільного цукру
80 г сметани
2 яйця
1 ч. л. розпушувача
50 г меленого мигдалю
¼ ч. л. солі
175 г борошна
150 г вишні
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Прямокутну форму для випічки викладаємо пергаментом.
2. Змішуємо в мисці віночком яйця, сметану, цукор, сіль, ванільний цукор, масло, мигдаль. Просіваємо зверху борошно і розпушувач, добре розмішуємо. Далі перекладаємо тісто в форму і вирівнюємо. Зверху викладаємо заморожену вишню і злегка придавлюємо.
3. У мисці змішуємо мигдаль, 1 ст. л. цукру, 1 ст. л. масла і 2-3 ст. л. борошна, перетираємо в крихту і посипаємо зверху пиріг.
4. Випікаємо пиріг до злегка золотистого зверху кольору.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ніжного сирного пирога з фініками.