Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 6
Інгредієнти:
1,5 склянки борошна
Гороскоп на серпень-2025 для всіх знаків Зодіаку: шоу від Львів, крах Козерогів та кульмінація Водоліїв
ТЦК перегляне підстави для відстрочки від мобілізації: хто втратить "броню"
Польша почала депортувати українців: вдома відразу чекає ТЦК
За дрібну помилку — мінус 20% пенсії: літнім українцям запровадили штрафи
500 г знежиреного сиру
2 яйця
200 г сметани
100 г вершкового масла
1 склянка цукру
1 ч. л. розпушувача
1 г ваніліну
200 г фініків
Приготування:
1. Розтираємо разом борошно і цукор (1/3 склянки). Додаємо масло, ванілін, розпушувач так щоб тісто було схоже на крихту.
2. Выклдываем тісто у форму для випічки і розподіляємо рівномірно по дну.
3. З фініків виймаємо кісточки і викладаємо рівномірно поверх тіста.
4. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Сир змішуємо з жовтками і сметаною до однорідності. Білки збиваємо з цукром до стійких піків. Дуже обережно додаємо білки до сиру і перемішуємо до однорідності.
5. Виливаємо масу у форму і посипаємо зверху залишками крихт. Випікаємо в духовці 35-40 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт тостів з авокадо і сиром.