Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 французький багет
Популярні новини зараз
Показати ще
Пенсіонери можуть вимагати перерахунок: кому підвищать виплати на 1000 грн
Вдарять морози й нічні, й денні: синоптики розповіли, коли в Україну прийде похолодання
Нові ліміти на карткові перекази: які обмеження діють і кого стосуються
ПриватБанк змінив ліміти на видачу готівки: яку суму можна зняти
70 г шинки
зелень, базилік за смаком
100 г сиру
Приготування:
1. Розрізаємо багет поперек. Кладемо всередину начинку.
2. Підсмажуємо багет на сковороді з двох сторін поки сир не розстане.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт грибного жюльєна.