Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 французький багет

Популярні новини зараз

Пенсіонери можуть вимагати перерахунок: кому підвищать виплати на 1000 грн

Вдарять морози й нічні, й денні: синоптики розповіли, коли в Україну прийде похолодання

Нові ліміти на карткові перекази: які обмеження діють і кого стосуються

ПриватБанк змінив ліміти на видачу готівки: яку суму можна зняти

Показати ще

70 г шинки

зелень, базилік за смаком

100 г сиру

Приготування:

1. Розрізаємо багет поперек. Кладемо всередину начинку.

2. Підсмажуємо багет на сковороді з двох сторін поки сир не розстане.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт грибного жюльєна.