Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 французький багет

Популярні новини зараз

Гороскоп на сьогодні, 19 квітня: субота непередбачуваних змін і несподіваних зустрічей

В українців "відіжмуть" землю, а ви і не знатимете – як убезпечити майно

Українцям перерахували субсидії: як дізнатись новий розмір виплат

Пенсію можна підвищити майже на 300 гривень: яку довідку треба передати до ПФУ

Показати ще

70 г шинки

зелень, базилік за смаком

100 г сиру

Приготування:

1. Розрізаємо багет поперек. Кладемо всередину начинку.

2. Підсмажуємо багет на сковороді з двох сторін поки сир не розстане.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт грибного жюльєна.