Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 6
Інгредієнти:
1 головка цибулі
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
"Найстрашніше, що це початок": відома астрологиня попередила українців про небезпеку
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
1 ст. л. рослинного масла
1 ст. л. томатного соусу
700 г яловичого фаршу
100 г зеленого горошку
100 г консервованої кукурудзи
2 морквини
10 шт картоплі
10 мл молока
100 г вершкового масла
100 г сметани
сіль і перець за смаком
100 г свіжих грибів
3 ст. л. порізаної петрушки
Приготування:
1. Дрібно нарізаємо цибулю і білі гриби, обсмажуємо на середньому вогні 1-2 хвилини.
2. Коли цибуля стане прозорою додаємо фарш і перемішуємо.
3. Додаємо моркву, горошок, кукурудзу і томатний соус, приправляємо. Перемішуємо і готуємо на середньому вогні 2-3 хвилини.
4. Тим часом варимо картоплю і збиваємо її міксером, змішавши з молоком, маслом і сіллю. Далі у формочки викладаємо пюре, а на нього фарш. Зверху накриваємо ще одним шаром пюре.
5. Випікаємо в духовці протягом 30 хвилин.
6. Перел подачею прикрашаємо петрушкою.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт паштету з курячої печінки.