Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 2 години
Порції: 2
Інгредієнти:
500 г філе індички
Популярні новини зараз
Показати ще
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
сіль і чорний перець за смаком
150 мл оливкової олії
5 ст. л. пшеничного борошна
1 яйце
Приготування:
1.Нарізаємо індичку на шматочки 2 см.
2. Відбиваємо шматочки молотком, потім приправляємо їх і поливаємо невеликою кількістю оливкової олії.
3. Залишаємо в холодильнику на 2 години.
4. Потім розігріваємо сковороду. Опускаємо індичку в яйце, потім в борошно і знову в яйце.
5. Обсмажуємо на середньому вогні протягом 3 хвилин з кажой боку.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сирного соусу.