Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 2 години

Порції: 2

Інгредієнти:

500 г філе індички

Популярні новини зараз

Вимагали повернути булочку: у шкільній їдальні поділили дітей на пільговиків та платників

Школяр отримає 5 балів, навіть якщо написав на 9: вчителі включають "суб'єктивність" та занижують оцінки

Лист-пастка від ТЦК: повістки тепер приходять так, що відкрутитись буде неможливо

Хто має право на частку у спадку навіть попри заповіт

Показати ще

сіль і чорний перець за смаком

150 мл оливкової олії

5 ст. л. пшеничного борошна

1 яйце

Приготування:

1.Нарізаємо індичку на шматочки 2 см.

2. Відбиваємо шматочки молотком, потім приправляємо їх і поливаємо невеликою кількістю оливкової олії.

3. Залишаємо в холодильнику на 2 години.

4. Потім розігріваємо сковороду. Опускаємо індичку в яйце, потім в борошно і знову в яйце.

5. Обсмажуємо на середньому вогні протягом 3 хвилин з кажой боку.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сирного соусу.