Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
320 г листового листкового тіста
1 яєчний жовток
2 філе лосося без шкіри
3 ст. л. вершків
1 ст. л. яловичини
велика жменю шпинату
Влаштувався на роботу — забудь про ТЦК: юрист роз’яснив несподівану норму для призовників
Головне за 7 червня: українцям скасовують виплати, ТЦК відмовляються від "бусифікації", а українцям підняли тарифи
Українцям масово скасовують соцвиплати: влаштують ретельну перевірку - за що каратимуть
Українців штрафуватимуть за готівку: готуйтесь викласти 17 тисяч
Приготування:
1. Нагріваємо піч до 200 градусів і викладаємо великий аркуш для випічки пекарським пергаментом. Розгортаємо лист тіста і малюємо кордон близько 1 см від краю. Притискаємо середню область виделкою по всій поверхні і заливаємо кордон яєчним жовтком. Випікаємо тісто протягом 15 хвилин.
2. Між тим, кладемо філе лосося в мікрохвильову тарілку і накриваємо плівкою. Готуємо в мікрохвильовій печі на високому рівні протягом 2 хвилин, поки вона не буде приготовлена. Відкладаємо, щоб охолонути протягом 1-2 хвилин, а потім нарізаємо на шматки. Змішуємо вершки з гірчицею в маленькій мисці і приправляємо.
3. Виймаємо тісто з духовки і згладжуємо середню область спинкою ложки. Накриваємо вершками, потім розкидаємо шпинат і пластівці лосося. Випікаємо в духовці ще 5 хвилин або поки тісто не буде приготовано і золотисто.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт кокосового пудингу з вишнею.