Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
320 г листового листкового тіста
1 яєчний жовток
2 філе лосося без шкіри
3 ст. л. вершків
1 ст. л. яловичини
велика жменю шпинату
Водії, готуйтеся: з 12 жовтня всі пасажири повинні виходити з авто
5 хвилин роботи – сотні гривень економії: як підготувати батареї до зими і менше платити за опалення
Соцвиплати скасують: хто більше не отримає грошей
Пенсія відсунеться на роки: нові вимоги позбавлять українців права
Приготування:
1. Нагріваємо піч до 200 градусів і викладаємо великий аркуш для випічки пекарським пергаментом. Розгортаємо лист тіста і малюємо кордон близько 1 см від краю. Притискаємо середню область виделкою по всій поверхні і заливаємо кордон яєчним жовтком. Випікаємо тісто протягом 15 хвилин.
2. Між тим, кладемо філе лосося в мікрохвильову тарілку і накриваємо плівкою. Готуємо в мікрохвильовій печі на високому рівні протягом 2 хвилин, поки вона не буде приготовлена. Відкладаємо, щоб охолонути протягом 1-2 хвилин, а потім нарізаємо на шматки. Змішуємо вершки з гірчицею в маленькій мисці і приправляємо.
3. Виймаємо тісто з духовки і згладжуємо середню область спинкою ложки. Накриваємо вершками, потім розкидаємо шпинат і пластівці лосося. Випікаємо в духовці ще 5 хвилин або поки тісто не буде приготовано і золотисто.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт кокосового пудингу з вишнею.