Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 5 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
150 мл цільного молока
25 г білого шоколаду
25 мл рому з кокосовим ароматом (ми використовували Малібу)
1 ч. л. дрібно натертого темного шоколаду
1 ч. л. кокосових пластівців, запашні (за бажанням)
Вимагали повернути булочку: у шкільній їдальні поділили дітей на пільговиків та платників
Подарунки без свята: мама першокласниці здивувалась новій "традиції" у школах
П'ять категорій пенсіонерів у зоні ризику: хто залишиться без виплат з жовтня
Нові правила грошових переказів: які суми стануть приводом для перевірки
Приготування:
1. Виливаємо молоко в маленьку каструлю, а потім доводимо на середньому вогні до кипіння, помішуючи. Знімаємо каструлю з вогню, потім додаємо білий шоколад і перемішуємо. Як тільки шоколад розтане, ставимо каструлю знову на вогонь, щоб зігрітися. Додаємо кокосовий ароматизований ром і виливаємо в кухоль.
2. Прикрашаємо темним шоколадом і кількома підсмаженими кокосовими пластівцями, якщо хочете.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт величезного тарта з джемом.