Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 5 хвилин

Порції: 1

Інгредієнти:

150 мл цільного молока
25 г білого шоколаду
25 мл рому з кокосовим ароматом (ми використовували Малібу)
1 ч. л. дрібно натертого темного шоколаду
1 ч. л. кокосових пластівців, запашні (за бажанням)

Популярні новини зараз

Гороскоп на сьогодні 20 листопада: успіх на роботі Близнюків, приплив енергії Раків та реалізація планів Козерогів

Нові доплати та гідна мінімалка: пенсіонерам обіцяють краще життя

ТЦК отримали нові повноваження: кому можуть анулювати діючу відстрочку

Можна не платити: українцям скасували дві комунальні платіжки

Показати ще

Приготування:

1. Виливаємо молоко в маленьку каструлю, а потім доводимо на середньому вогні до кипіння, помішуючи. Знімаємо каструлю з вогню, потім додаємо білий шоколад і перемішуємо. Як тільки шоколад розтане, ставимо каструлю знову на вогонь, щоб зігрітися. Додаємо кокосовий ароматизований ром і виливаємо в кухоль.

2. Прикрашаємо темним шоколадом і кількома підсмаженими кокосовими пластівцями, якщо хочете.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт величезного тарта з джемом.