Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 25 хвилин
Порції: 5-6
Інгредієнти:
150 г темного шоколаду, 60% какао
Українців попередили про посилення мобілізації з 1 січня: ТЦК працюватимуть на 7 локаціях
Пенсії перерахують по-новому: кому додадуть майже 2 600 гривень
Держава розщедриться? Чого чекати від індексації пенсій у 2026 році
В жодному випадку не залишайте картку вдома до 31 грудня: Ощадбанк зробив заяву для всіх українців
1 упаковка безе
1 ст. л. бренді
142 мл вершків
50 г фісташок
3 ст. л. тертого темного шоколаду, щоб подавати
Приготування:
1. Розбиваємо і розтоплюємо шоколад, або в мисці, встановленої на каструлю з м'якою киплячою водою, або на 2-3 хвилини в мікрохвильовій печі. Перемішуємо до однорідності, потім охолоджуємо. Використовуємо 6 яєчних білків для двох партій. Змішуємо охолоджений шоколад, безе, а потім з бренді.
2. Вершки збиваємо в м'які піки і змішуємо з більшістю фісташок. Викладаємо в склянки і прикрашаємо фісташками і шоколадом.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт бургерів з лососем і хріном.