Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 25 хвилин
Порції: 5-6
Інгредієнти:
150 г темного шоколаду, 60% какао
Гороскоп на сьогодні, 19 квітня: субота непередбачуваних змін і несподіваних зустрічей
Ці машини краще не чіпати: патрульні зізналися, які авто бояться зупиняти
Чоловіки можуть втратити бронювання: кому варто готуватись до мобілізації
Заробив більше ніж треба - плати штраф: українцям встановили нові правила
1 упаковка безе
1 ст. л. бренді
142 мл вершків
50 г фісташок
3 ст. л. тертого темного шоколаду, щоб подавати
Приготування:
1. Розбиваємо і розтоплюємо шоколад, або в мисці, встановленої на каструлю з м'якою киплячою водою, або на 2-3 хвилини в мікрохвильовій печі. Перемішуємо до однорідності, потім охолоджуємо. Використовуємо 6 яєчних білків для двох партій. Змішуємо охолоджений шоколад, безе, а потім з бренді.
2. Вершки збиваємо в м'які піки і змішуємо з більшістю фісташок. Викладаємо в склянки і прикрашаємо фісташками і шоколадом.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт бургерів з лососем і хріном.