Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 кг шиї ягняти
2 літри бульйону з ягняти
225 г картоплі
225 г цибулі
22 г цибулі-порею
225 г моркви
225 г брукви
Пенсію "уріжуть" на цілих 20%: у кого заберуть останні копійки
Соцвиплати перетворяться на борг: кого змусять повернути гроші
За борги розрахуєтесь квартирою: кого торкнеться новий механізм стягнень
Пенсіонерам заборонили одночасно отримувати зарплату та пенсію: кого стосується
Приготування:
1. Поміщаємо ягняти у велику каструлю і наливаємо на бульйон. Доводимо до кипіння, потім зменшуємо вогонь і тушкуємо протягом 1 години.
2. Додаємо зелень і варимо ще годину. Знімаємо з вогню, накриваємо кришкою і відставляємо в сторону, щоб охолонути. Кладемо в холодильник на ніч.
3. Коли ви будете готові подавати, повертаємо тушковане м'ясо до кипіння і варимо 15 хвилин або до повного нагрівання.
4. Кладемо ложкою в сервірувальні тарілки і подаємо з хрустким хлібом і валлійським сиром.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ніжною качки з салатом з цитрусових.