Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 кг шиї ягняти
2 літри бульйону з ягняти
225 г картоплі
225 г цибулі
22 г цибулі-порею
225 г моркви
225 г брукви
Головне за 24 серпня: українців "пакують" на блокпостах, ухилянти зіткнуться з небезпекою, а пенсію доведеться повернути
Тарифи на електроенергію, опалення та газ: в уряді зробили заяву
Пенсіонери отримають кілька виплат авансом: кого "засипле" грошима
Польща змінила правила в'їзду для українців
Приготування:
1. Поміщаємо ягняти у велику каструлю і наливаємо на бульйон. Доводимо до кипіння, потім зменшуємо вогонь і тушкуємо протягом 1 години.
2. Додаємо зелень і варимо ще годину. Знімаємо з вогню, накриваємо кришкою і відставляємо в сторону, щоб охолонути. Кладемо в холодильник на ніч.
3. Коли ви будете готові подавати, повертаємо тушковане м'ясо до кипіння і варимо 15 хвилин або до повного нагрівання.
4. Кладемо ложкою в сервірувальні тарілки і подаємо з хрустким хлібом і валлійським сиром.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ніжною качки з салатом з цитрусових.