Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 10-30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 кг шиї ягняти
2 літри бульйону з ягняти
225 г картоплі
225 г цибулі
22 г цибулі-порею
225 г моркви
225 г брукви

Популярні новини зараз

Ці машини краще не чіпати: патрульні зізналися, які авто бояться зупиняти

В українців "відіжмуть" землю, а ви і не знатимете – як убезпечити майно

Гороскоп на сьогодні, 18 квітня: п'ятниця змінить плани – фінансові втрати та несподіваний шанс

Зміни у мобілізації з 1 травня: Генштаб оголосив про важливе нововведення

Показати ще

Приготування:

1. Поміщаємо ягняти у велику каструлю і наливаємо на бульйон. Доводимо до кипіння, потім зменшуємо вогонь і тушкуємо протягом 1 години.

2. Додаємо зелень і варимо ще годину. Знімаємо з вогню, накриваємо кришкою і відставляємо в сторону, щоб охолонути. Кладемо в холодильник на ніч.

3. Коли ви будете готові подавати, повертаємо тушковане м'ясо до кипіння і варимо 15 хвилин або до повного нагрівання.

4. Кладемо ложкою в сервірувальні тарілки і подаємо з хрустким хлібом і валлійським сиром.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ніжною качки з салатом з цитрусових.