Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 1

Інгредієнти:

3 ст. л. оливкової олії
2 смужки копченого бекону
1 томат, насіння видалені, нарізані
55 г руколи
1 ст. л. цибулі
сіль і мелений чорний перець

Приготування:

Популярні новини зараз

Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві

Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція

Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень

Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу

Показати ще

1. Нагріваємо одну столову ложку оливкової олії на сковороді і обсмажуємо бекон до золотисто-коричневого кольору близько 4-5 хвилин. Виймаємо з сковороди і розриваємо кожну смужку на три частини.

2. Поміщаємо бекон в миску з рештою інгредієнтами і добре перемішуємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт кукурудзи з червоним перцем.