Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
100 г рисової локшини
1 ст. л. рослинного масла
8 креветок
1 зубчик часнику, подрібнений
1 ч. л. свіжого імбиру
½ ч. л. пластівців чилі
1 ч. л. томатного пюре
150 мл гарячого курячого бульйону
2 королівські креветки, очищені і розведені
90 мл кокосового молока
1 ст. л. коріандру
Приготування:
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей
Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
1. Поміщаємо рисову локшину в миску і накриваємо киплячою водою. Залишаємо на п'ять хвилин, поки не зм'якне.
2. У каструлі нагріваємо олію і обсмажуємо креветки, часник, галангал і чилі протягом 2-3 хвилин.
3. Додаємо томатне пюре і тушкуємо протягом п'яти хвилин. Видаляємо головки креветок.
4. Додаємо королівські креветки і кокосове молоко і тушкуємо ще 2-3 хвилини, або поки креветки не будуть повністю приготовані. Зливаємо локшину і додаємо в суп.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рибного крем-мусу.