Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
100 г рисової локшини
1 ст. л. рослинного масла
8 креветок
1 зубчик часнику, подрібнений
1 ч. л. свіжого імбиру
½ ч. л. пластівців чилі
1 ч. л. томатного пюре
150 мл гарячого курячого бульйону
2 королівські креветки, очищені і розведені
90 мл кокосового молока
1 ст. л. коріандру
Приготування:
Мобілізація пенсіонерів: до війська хочуть залучати чоловіків віком від 60 років
Мобілізація наосліп: у ЗСУ розкритикували роботу ТЦК – що не так з набором новобранців
Гороскоп на сьогодні, 7 червня: спокуси тельців, сварки терезів і плани водоліїв
Нові поблажки для ухилянтів: знятися з розшуку можна без візиту до ТЦК
1. Поміщаємо рисову локшину в миску і накриваємо киплячою водою. Залишаємо на п'ять хвилин, поки не зм'якне.
2. У каструлі нагріваємо олію і обсмажуємо креветки, часник, галангал і чилі протягом 2-3 хвилин.
3. Додаємо томатне пюре і тушкуємо протягом п'яти хвилин. Видаляємо головки креветок.
4. Додаємо королівські креветки і кокосове молоко і тушкуємо ще 2-3 хвилини, або поки креветки не будуть повністю приготовані. Зливаємо локшину і додаємо в суп.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рибного крем-мусу.