Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
½ манго
1 лайм, лише сік
3 ст. л. лимонного цукру
1 червоний перець чилі, нарізаний
25 г кореня імбиру
Приготування:
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.
2. Розрізаємо манго навпіл. З ножем робимо сітчастий малюнок в манго, але не пропезая шкіру. Вивертаємо манго навиворіт, щоб зробити форму їжака. Поміщаємо манго на лист для випічки і поливаємо соком лайма.
3. Поміщаємо в духовку, щоб випікати протягом восьми хвилин.
4. Поміщаємо цукор, чилі і імбир в невелику каструлю на середньому вогні і варимо до тих пір, поки цукор не розчиниться і соус стане липким.
5. Щоб подавати, переносимо манго на сервірувальну тарілку і поливаємо з липким соусом чилі.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт домашнього пряного латте.