Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 1

Інгредієнти:

½ манго
1 лайм, лише сік
3 ст. л. лимонного цукру
1 червоний перець чилі, нарізаний
25 г кореня імбиру

Приготування:

Популярні новини зараз

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.

2. Розрізаємо манго навпіл. З ножем робимо сітчастий малюнок в манго, але не пропезая шкіру. Вивертаємо манго навиворіт, щоб зробити форму їжака. Поміщаємо манго на лист для випічки і поливаємо соком лайма.

3. Поміщаємо в духовку, щоб випікати протягом восьми хвилин.

4. Поміщаємо цукор, чилі і імбир в невелику каструлю на середньому вогні і варимо до тих пір, поки цукор не розчиниться і соус стане липким.

5. Щоб подавати, переносимо манго на сервірувальну тарілку і поливаємо з липким соусом чилі.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт домашнього пряного латте.