Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 12 хвилин
Порції: 12 шт
Інгредієнти:
400 г борошна
200 г масла
1 яйце
2 ст. л. святкових спецій
100 г золотого цукру
2 ст. л. меду
½ ч. л. крем тартару
танучий темний шоколад
Приготування:
Зупинка метро у Києві: енергетик про ризики блекаутів для електротранспорту
Боржників "обчистять" автоматично і без попередження – податкова списує не питаючи
Українці, готуйтесь і не чекайте до ночі: коли точно вимкнуть світло і як не залишитися без зарядки та чаю
Перевірять кожну копійку: отримувачам субсидій посилюють правила - до чого готуватись
1. Втираємо масло в борошно у велику миску, поки у вас не буде крихт. Перемішуємо з яйцем, додаємо святкову спецію, золотий цукор, мед і вершки з тартара. Гарненько розмішуємо. Потім загортаємо у плівку і охолоджуємо на 20-30 хвилин.
2. Нагріваємо духовку до 180 градусів. Розкачуємо тісто, нарізаємо святкові форми і випікаємо протягом 10-12 хвилин на викладених піддонах для випічки. Занурюємо в розплавлений темний шоколад, і подаємо.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт брускети з сиром халумі.