Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
Для халумі:
1 ст. л. оливкової олії
100 г халумі, нарізати 4 скибочками
Для томатного соусу:
1 ст. л. оливкової олії
2 помідора, нарізаних
1 ст. л. коричневого цукру
2 ст. л. томатного кетчупу
сіль і мелений чорний перець
Для подачі:
1 скибочка чіабатти, підсмажений
2 ст. л. оливкової олії
Приготування:
Українців штрафуватимуть за готівку: готуйтесь викласти 17 тисяч
Моментально та без попередження: що загрожує абонентам Vodafone
Нові поблажки для ухилянтів: знятися з розшуку можна без візиту до ТЦК
Чоловікам після 50 приготуватися: кого мобілізують уже з червня
1. Для халумі, нагріваємо олію в сковороді і обсмажуємо протягом 2-3 хвилин з кожного боку, до золотисто-коричневого кольору.
2. Для томатного соусу нагріваємо масло в каструлі і тушкуємо помідори, цукор і кетчуп до загусання. Приправляємо до смаку сіллю і свіжомеленим чорним перцем.
3. Щоб подавати, покласти підсмажену циабатту на тарілку, змащуємо оливковою олією і зверху поливаємо томатним соусом і халумі.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт легкого салату з королівськими креветками.