Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
2 ст. л. оливкової олії
½ великого лука
½ червоного перцю
1 зубчик часнику
кайенский перець
чилі-порошок
червона квасоля, промивати і зливати
100 мл гарячого овочевого бульйону
100 мл молока
1 ст. л. свіжої петрушки, прикрасити
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі
Приготування:
1. Нагріваємо олію в каструлі, покласти цибулю, перець і часник в каструлю і варимо, поки не пом'якшаться.
2. Додаємо кайенский перець, чилі-порошок і квасоля в каструлю і готуємо ще 3-4 хвилини.
3. Додаємо бульйон і молоко в каструлю і варимо 5-6 хвилин.
4. Використовуючи ручний блендер, збиваємо суп до однорідності.
5. Щоб подавати, виливаємо суп у тарілку і прикрашаємо петрушкою.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт смаженої качки в винному соусі.