Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
1 ст. л. оливкової олії
1 зубчик часнику
½ цибулини
100 г моркви
25 г свіжого коріандру
200 мл гарячого курячого бульйону
50 мл подвійних вершків
сіль і мелений чорний перець
свіжий лист коріандру
Приготування:
Гороскоп на 26 листопада: у вівторок Всесвіт на вашому боці
Який стаж не зарахують до пенсії: роки роботи просто викинуть
Приємна несподіванка: в Україні почали знижуватись ціни на деякі овочі
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
1. Нагріваємо оливкову олію в каструлі на середньому вогні. Додаємо часник і цибулю і обсмажуємо протягом 2-3 хвилин.
2. Додаємо моркву і свіжий коріандр і смажимо п'ять хвилин.
3. Додаємо бульйон і тушкуємо протягом п'яти хвилин.
4. Додаємо вершки, приправляємо до смаку сіллю і свіжозамороженої чорним перцем і перемішуємо до однорідності за допомогою ручного блендера.
5. Щоб подавати, виливаємо в миску теплу і прикрашаємо свіжим листям коріандру.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт смаженого тофу.