Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 2

Інгредієнти:

Для наповнення:
1 слива
гвоздики
25 г цукру
50 мл червоного вина
Для тіста:
170 г борошна
100 г маргарину, плюс додатково для змащування
2 ст. л. лимонного цукру
1 яєчний жовток
2 ст. л. холодної води
Для ванільного і коричного сиропу:
1 слива
1 ванільний стручок
кориця
2 ст. л. лимонного цукру
50 мл червоного вина

мелений імбир

Популярні новини зараз

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Приготування:

1. Нагріваємо духовку до 180 градусів.

2. Щоб зробити сливову начинку, покласти подрібнені сливи, мелені гвоздики, цукор і червоне вино в маленьку каструлю і обережно готуємо протягом 5 хвилин.

3. Щоб приготувати тісто, обробляємо всі інгредієнти тіста в кухонному комбайні і змішуємо до тих пір, поки він не утворює тісто.

4. Розкачуємо тісто на полірованій поверхні, поки воно не стане товщиною монети.

5. Змащуємо дві форми маргарином і викладаємо форми тестом.

6. Заповнюємо печиво начинкою і готуємо в попередньо розігрітій духовці протягом 10 хвилин.

7. Щоб зробити ванільний і коричний сироп, кладемо всі інгредієнти в маленьку каструлю і варимо п'ять хвилин або поки слива не пом'якшиться.

8. Щоб подавати, викладаємо сливовий пудинг на тарілку і ложкою зверху поливаємо сиропом.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт грибного "капучіно".