Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
100 мл вершків
2 яйця
100 г чеддера
сіль і мелений чорний перець
½ зеленого перцю
Приготування:
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ
Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
1. Поміщаємо плоский деко в духовку і попередньо розігріваємо до 200 градусів.
2. Наливаємо подвійні вершки в каструлю на високій температурі. Доводимо до кипіння, потім відразу ж видаляємо з вогню і залишаємо на хвилинку.
3. Поміщаємо яєчні білки в миску і збиваємо, поки не утворюються тверді піки.
4. Поміщаємо яєчні жовтки і тертий сир в окрему миску. Збиваємо разом і добре приправляємо сіллю і свіжомеленим чорним перцем.
5. Наливаємо теплий крем на яєчні жовтки і сир і добре перемішуємо.
6. Змішуємо трохи жорстких яєчних білків в суміші жовтка.
7. Додаємо частину яєчного білка і акуратно змішуємо разом металевою ложкою, ретельно дотримуючись обсяг.
8. Поміщаємо суфле в половину перцю, кладемо на гарячий піддон для випічки і ставимо в духовку, щоб випікати протягом 8 хвилин.
9. Для подачі, поміщаємо перець в центр невеликий теплою тарілки.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт салату з куркою і манго.