Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
Для медових апельсинів:
2 ст. л. вершкового масла
2 ст. л. меду
1 апельсин, очищений і розрізаний
1 ст. л. коричневого цукру
½ ванільного струска
Для крему:
2 яєчних жовтка
2 ст. л. білого вина
2 ст. л. цукру
Приготування:
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
1. Для медових апельсинів плавимо масло в каструлі. Додаємо мед і варимо до золотистого кольору протягом однієї хвилини.
2. Додаємо кільця апельсина, коричневий цукор і ванільний стручок і варимо ще дві хвилини, поки вони не будуть карамелизированы.
3. Для крему в мисці збиваємо яєчні жовтки з білим вином і цукром над каструлькою киплячої води, до подвоєного розміру.
4. Подаємо разом.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт мигдалевого торта з лимоном.