Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 4

Інгредієнти:

400 г знежиреного крему
60 г темного шоколаду (мінімум 70% какао)
40 мл кави еспрессо
½ апельсина
¼ ч. л. кардамону
25 мл вершкового крему
¼ ч. л. какао-порошку

Приготування:

Популярні новини зараз

Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків

Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

1. Нагріваємо заварний крем в каструлі на середньому вогні. Додаємо шоколад, еспрессо, апельсинову цедру і кардамон, безперервно помішуючи до тих пір, поки шоколад не розтане. Проціджуємо в глечик.

2. Ділимо порівну між чотирма горщиками по 125 мл або чашами для сервірування і залишаємо в холодильнику, щоб охолонути протягом як мінімум 3 годин.

3. Коли ви готові подавати, зверху поливаємо солодким вершковим кремом і посипаємо какао-порошком.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт імбирного елю з вишнею.