Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
400 г знежиреного крему
60 г темного шоколаду (мінімум 70% какао)
40 мл кави еспрессо
½ апельсина
¼ ч. л. кардамону
25 мл вершкового крему
¼ ч. л. какао-порошку
Приготування:
Головне за 9 серпня: цілодобове полювання ТЦК, нова мобілізація з 1 вересня та перші заморозки в Україні
Зміни у мобілізації з 1 вересня: зобов'яжуть всіх працівників ТЦК
Спишуть з картки всі гроші: у ПриватБанку терміново звернулися до всіх клієнтів
Замість 5000 — 9500 грн: українці можуть вдвічі збільшити пенсію - що треба знати
1. Нагріваємо заварний крем в каструлі на середньому вогні. Додаємо шоколад, еспрессо, апельсинову цедру і кардамон, безперервно помішуючи до тих пір, поки шоколад не розтане. Проціджуємо в глечик.
2. Ділимо порівну між чотирма горщиками по 125 мл або чашами для сервірування і залишаємо в холодильнику, щоб охолонути протягом як мінімум 3 годин.
3. Коли ви готові подавати, зверху поливаємо солодким вершковим кремом і посипаємо какао-порошком.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт імбирного елю з вишнею.