Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 2

Інгредієнти:

130 г ковбаски чорізо
150 г моцарели
мелений чорний перець
½ багета, нарізаний вздовж однієї сторони і раздвинутый
маленькі листя шпинату

Приготування:

Популярні новини зараз

З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

З 1 жовтня платіжки за світло зміняться

Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема

Показати ще

1. Покладемо скибочки чорізо у велику сковорідку на важкій основі на середньому вогні. Смажимо обережно протягом 4-5 хвилин, повертаючи на півдорозі, поки масло не почне витікати з ковбаси.

2. Кладемо скибочки моцарели на вершину чорізо, потім обережно кладемо трохи олії поверх.

3. Готуємо 2-3 хвилини, щоб сир розплавився, потім приправляємо чорним перцем.

4. Кладемо чорізо і моцарелу на багет.

5. Поміщаємо жменя листя шпинату на багет.

6. Нарізаємо багет навпіл і негайно подаємо.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт свіжої томатної сальси з брускеттою за 10 хвилин.