Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
130 г ковбаски чорізо
150 г моцарели
мелений чорний перець
½ багета, нарізаний вздовж однієї сторони і раздвинутый
маленькі листя шпинату
Приготування:
"ТЦК треба розпустити": нардеп пропонує альтернативну мобілізацію - що хочуть змінити
Українців штрафуватимуть за готівку: готуйтесь викласти 17 тисяч
Клієнти на межі бунту: ПриватБанк стягує комісію за відсутність операцій по карті
ПриватБанк виплатить 5000 гривень: як отримати гроші на картку
1. Покладемо скибочки чорізо у велику сковорідку на важкій основі на середньому вогні. Смажимо обережно протягом 4-5 хвилин, повертаючи на півдорозі, поки масло не почне витікати з ковбаси.
2. Кладемо скибочки моцарели на вершину чорізо, потім обережно кладемо трохи олії поверх.
3. Готуємо 2-3 хвилини, щоб сир розплавився, потім приправляємо чорним перцем.
4. Кладемо чорізо і моцарелу на багет.
5. Поміщаємо жменя листя шпинату на багет.
6. Нарізаємо багет навпіл і негайно подаємо.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт свіжої томатної сальси з брускеттою за 10 хвилин.