Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин-1 годину
Порції: 3-4
Інгредієнти:
2 ст. л. оливкової олії, плюс додатково для смаження мигдалю
1 морква
1 стебло селери
1 цибулина
1 ріпа
2 зубчики часнику
150 г грибів, навпіл
250 г зеленої сочевиці
1,2 літра овочевого бульйону
1 лавровий лист
1 розмарин
жменя мигдалю
1 ст. л. меленої кориці
10 помідорів чері
Приготування:
Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
1. Нагріваємо оливкову олію у великій каструлі і обсмажуємо моркву, селеру, цибулю і ріпу близько п'яти хвилин.
2. Додаємо часник і гриби. Обсмажуємо ще п'ять хвилин.
3. Додаємо сочевицю до каструлі. Наливаємо бульйон і додаємо трави. Доводимо до кипіння, потім зменшуємо вогонь і тушкуємо протягом 45 хвилин.
4. Незадовго до закінчення приготування, в іншій каструлі, обсмажуємо мигдаль з корицею протягом двох хвилин.
5. Додаємо помідори черрі.
6. Подаємо сочевицю з мигдалем і помідорами.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт ніжного крабового супу з кукурудзою.